Billedrammer-knald eller fald en Artpiece

Et gammelt ordsprog siger, et billede er lig med tusind ord. Hvad med billedrammer. Et billede eller foto frame primære funktion er at beskytte og fremhæve det indhold, det holder. Et smukt kunstværk kan være til at se kedelig af indramning det forkert, brug af forkerte materialer. På samme måde kan en glimrende ramme helt sikkert øge skønhed af billedet det holder.

Der er rammer og der er rammer, men for at vælge som er mest egnet til det billede eller fotografi vil det være en meget vanskelig opgave. Et forkert valg, og du mister de tilfreds følelse du får når du ser på et kunstværk.

Lejlighedsvis, er billeder unormale i størrelse, så du har brug for brugerdefinerede billedrammer, hvilket er ret dyrt. Som supplement til billedet, for at få en perfekt look og brevfletning med stemning af det rum, hvor billedet er display, man skal være villig til at Kommissionen en professionel til at bygge den perfekte ramme.

Billede og foto rammer af standard størrelser er ikke dyre, og de kan købes fra dit nabolag butik. Der passer til vores individuelle stil og også til at forbedre kvaliteten af billederne tages pleje til at inkorporere disse faktorer, når vi vælger standard billede eller fotorammer.

Billedrammer kommer i hundredvis af farver, forskellige former og en bred vifte af materialer, der vil supplere interiør dekorationen.

Fotorammer er lavet af tin, rustfrit, keramik, composites og krystal. Dit budget er de eneste kriterier til at vælge de bedst tilgængelige design og materiale.

Billedrammer kan være snedig i deres egen ret med bred grænser, lyse og dristige farver. Prøv at undgå en billedramme, som overvælder billedet det bærer.

For de moderne hjem vælge metalrammer i mørkere nuancer såsom sort, kobber, guld eller sølv. For at få en middelhavsstil vælge fed hvid rammer. Oprette en antik victorianske look udsmykkede forgyldte rammer er det bedste valg til at fremhæve smukke kunst og særlige udskrifter.

Børneværelset vil få en ungdommelig atmosfære ved hjælp af plastpaneler i levende farver.

Undgå metal frames for at encase værdifulde kunstværker. De er prissat moderat og sælges kits med ryggen åbne. Dette gør indholdet udsat for støv og fugt.

Med rette værktøjer og efter lidt øvelse du kan lave din egen træ billedrammer og det er et korrekt valg for original kunst, limited edition udskrifter og andre værdifulde fotos.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.