Car Insurance rabatter

Forsøger at redde penge er hvor du kan vigtigt for os alle. Forsikring skal være anderledes. Må ikke antage, at din agent ved alt om dig og din bil. CarInsurance.com går ud af deres måde at finde alle de mulige rabatter, der er tilgængelige for hver kunde.

Chauffører bør drage fordel af alle rabatter, mange udbydere tilbyde, der kan reducere omkostningerne ved Bilforsikring. Forståelse af rabatter og hvordan de kan påvirke auto forsikringspræmier kan hjælpe smart shoppere træffe bedre beslutninger om deres dækning og muligvis redde sig selv nogle penge i processen.

Læs nedenfor for at identificere mulige rabatter, der kan hjælpe dig med at spare på bilforsikring i år. Bortset fra rabatter, kan der være nogle andre måder for dig at gemme din forsikringspræmier. Vi vil gå over flere rabatter, der kan hjælpe med din nuværende situation.

For det første er der rabatter for Auto sikkerhed funktioner. Visse stater vil give dig rabatter for blokeringsfri pauser. Kontroller, at du ved, hvis det er to eller fire hjul blokeringsfri pause køretøj. Automatisk sikkerhedsseler og airbags er ofte diskonteret på din forsikringspræmier. I de fleste stater, kan en defensiv driver klasse rabat gælde. Hvis den primære driver normalt 55 år gamle eller ældre har gennemført en godkendt defensiv kørsel klasse kunne rabat anvende. Husk på at de fleste medlemsstater kun vil godkende denne klasse, hvis det er frivilligt betyder at det ikke var et resultat af en krænkelse eller overtrædelse.

Nogle forsikringsselskaber vil give dig en rabat for at have flere køretøjer. I nogle tilfælde gælder det kun hvis du har to eller flere drivere. Hvis du har en ren kørsel optage, hvilket betyder, at du ikke har nogen billetter, ulykker eller suspensioner i de sidste tre år (nogle virksomheder kræver fem år), kan du være berettiget til en sikker driver rabat.

Mange virksomheder vil belønne dig med opholder sig hos den samme forsikringsselskab i mange år uden uheld rapporteret. De vil tilbyde dig en fornyelse rabat. Det giver mening, du har foretaget forsikring med et selskab i flere år, og har ikke haft et uheld, dit forsikringsselskab kan lide dig og ønsker at belønne og holder din virksomhed. Nogle virksomheder ære dig med en rabat, hvis du havde forudgående begrænsninger på din tidligere politik. De discount dig fordi de forstår du er en bedre risiko.

Omvendt, hvis du gør besluttet at ændre forsikringsselskaber et bevis for forudgående forsikring rabat kan gælde. De fleste forsikringsselskaber anmode tidligere forsikringsselskabet mindst 6 måneder i træk forsikring. Hvis du er en fuldtids studerende, der opfylder visse krav, grade og er ugift og normalt under 25 år (nogle stater alderen er 21) du kunne være berettiget til en god elev rabat. Hvis du ejer et hjem, herunder ejerlejlighed, by hjem, eller mobile home, der bruges som en hovedbopæl, kan rabat gælde. Militært personel enten i øjeblikket aktiv eller pensioneret fra enhver gren af det amerikanske militær rabat kunne anvende. Hvis dit køretøj er udstyret med en anordning, tyverisikring, kunne rabat anvende.

Du kan sænke omkostningerne ved din forsikring på andre måder.

Nemlig folk hvem ejer ældre biler, kan det ikke være nødvendigt eller omkostningseffektivt at beskytte dem med kollision og omfattende dækning. Ved at sammenligne den bogførte værdi af dit køretøj og den præmie, som forsikringsselskabet har tilbudt, kan du finde, at det koster som meget for forsikringen som den gør for køretøjet. Hvis bilen er værd mindre end $2.000, vil du sandsynligvis tilbringe mere forsikring det end det er værd. Hele tanken om at køre en ældre bil er at spare penge, så hvorfor ikke få, hvad der kommer til dig.

Derudover Husk på at køretøjstypen du køber i høj grad kunne påvirke din præmie. En prangende røde sportsvogn normalt kommer til at koste mere at forsikre end en mid mellemstore sedan. Dette gælder også for køretøjer, der er på listen over de fleste stjålet. Der er mange måder, som forsikringstagerne kan gemme på deres forsikring. At vide mere om auto politikker og præmier kan hjælpe forbrugerne med at drage fordel af mindre indlysende rabatter samtidig med at de har en passende beskyttelse for deres køretøjer. Den sidste måde at spare er at påtage sig større risiko. Hvis du vælger højere vil selvrisiko på din personlig skade beskyttelse eller omfattende og kollision dækning sænke din præmie. Beløb, selvrisikoen er beløbet du skal betale, før dit forsikringsselskab begynder at betale resten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.