Hvorfor artikel Skrivning kan være godt For din virksomhed og For dig

Hvis du har brugt nogen tid på at undersøge har internet markedsføring derefter du hørt nogle brummer om artikel marketing. Måske er du også fascineret af tanken (efter alle, enhver gratis markedsføring metode er værd at checke ud) men hype omkring artikel marketing gør det synes for godt til at være sandt. Leverer artikel marketing virkelig?

Ja, artikel marketing virkelig levere. Det leverer både langsigtede og kortsigtede fordele, der hurtigt kan øge din indkomst og eksponering på nettet. Skrive artikler kan hjælpe holdning du som ekspert på dit område, vinding værdifulde targed trafik til dit websted, kørsel fører til jeres produkter, vokser din e-mail-liste, og hurtigt flere dit websteds tekstlinks.

Når du indsende dine artikler til artiklen mapper og/eller distribuere dem til udgivere øge du dine chancer for at din artikel bliver samlet op som supplerende indhold af ezine udgivere. De tage din artikel og sende sig hen til deres email nyhedsbrev medlemskab eller lægge det på deres hjemmeside.

OK, det lyder godt, men du stadig ikke sikker på hvorfor du bør yde denne service til andre gratis. Efter alt, du er en ekspert, og de får gavn af din ekspertise og hårdt arbejde. Svaret på dette spørgsmål er blot, at du virkelig ikke er uddeling din artikel gratis. Ja, du ikke får betalt, men du modtager værdi til gengæld der er værd at meget mere i det lange løb end tjener en engangs-gebyr.

Når god udgivere genoptrykke din artikel de forlade din artikel intakt og giver dig med et aktivt link tilbage til dit websted. Desuden, hvis disse spørgsmål er arkiveret eller offentliggjort på nettet så får du ikke kun den oprindelige trafik spike, men stadige trafik plus din link popularitet vil stige, hvilket vil igen have en positiv indflydelse dit websted rang med den store søgning motorer.

Artikel marketing er ikke helt gratis. Du behøver ikke at bruge penge, men du bliver nødt til at investere dine værdifulde tid, energi og viden til at gøre det arbejde effektivt, men payoff for at investering vil være overspænding i trafik til dit website i år og mange år frem.

Hver artikel du skriver (ganget med antallet af mapper du indsende det til og antallet af ezines, websteder og blogs, at genoptrykke den) giver en backlink til dit websted plus en trafik henvisning til enhver internet læser udsat for din artikel.

Netværket af artikler er ude der arbejder for dig 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, og ofte stigende eksponentielt dagligt og ugentligt indtil du har en utrolig kraftfuld trafik netværk arbejder for dig. Det er virkelig en simpel strategi. Ønsker mere trafik? Oprette flere artikler.

Artikel marketing kan levere trafik og potentielle kunder til dit websted, men det kan gøre meget mere end. Det kan også skabe dig som en leder i dit område – måske selv en guru hvis du arbejder på det. For at mærke dig selv i dit område skal du fokusere på kvantitet og kvalitet og konsistens.

Her skal du regelmæssigt oprette nyt indhold og konstant fremme din nye og gamle indhold. Holde dit navn og dine ideer front og center i din niche gennem konsistent artiklen markedsføring.

Så uanset om du leder efter mere trafik, flere kunder eller mere anerkendelse, så artiklen markedsføring kan være den mest effektive internet markedsføring strategi ansætter du.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.