Seneste Top 6 TV mærker hen til slå afsætningsmarked

Spændende ting fortsat ske på tv-markedet. Tv-apparater fortsat vil stige i størrelse, udvikler sig til hjemmebiograf udstyr den ene ende af spektret og på den anden ende finder du tv-apparater, der er lille nok til at blive betragtet som håndholdt. Disse lille sæt er fantastisk til strandfester, rejser eller slappe af på terrassen. Det er muligt at få god lyd- og billedkvalitet i begge ender af spektret af tv-størrelser. Konkurrence i markedet holder priserne konkurrencedygtige, så ingen skal være fra en tv, medmindre de vælger at være.

Fjernsyn gøre god familie eller personlige gaver for helligdage, fødselsdage eller andre særlige begivenheder.

Casio

Casio Corporation har førende på markedet i at producere en række tv-apparater og relaterede produkter i halvtreds år. I øjeblikket, er det førende på markedet i håndholdt tv og LCD-skærme. EV570 lomme LCD farve-tv er en af verdens mindste med en 2,5 tommer skærm. Skærmen er belagt for anti-glare egenskaber, så det fungerer så godt i sol eller skygge. Den leveres med hovedtelefoner, så din TV-watching ikke vil forstyrre dem omkring dig.

Lang levetid batterier vil holde dig tunet ind i to timer på en opladning, eller endnu længere i sund tilstand. Transporterer lille underholdning enhed på din næste udflugt er enkel. Den vejer kun omkring 6 ounces ikke herunder batterierne. Det er omtrent det samme som en stor massemarked paperback bog.

Hitachi

Hitachi har eksisteret som en juridisk enhed siden 1910. Produkterne omfatter alt fra diesellokomotiver til elektronik udstyr. Et tv fra Hitachi er tillid på verdensplan for kvalitet og holdbarhed. Du finder alt fra Casio’s 2/5 tommer skærm til skærm i bredformat vidunder af 32LD7200 32 tommer synlige LCD tv. Funktionen høj definition betyder, at du bare nødt til at tilføje en HD-modtager for at få de opdateret signaler. For bredformat billedoplevelser, kan ikke man gå galt med denne type af Hitachi.

Panasonic

Panasonic blev oprindeligt etableret i Japan lige før første verdenskrig og flyttede til Storbritannien i 1970 ‘ erne. Virksomheden producerer en bred vifte af fjernsyn, herunder store plasma modeller som Panasonic TH37PE50CAB 37-tommers plasma-tv. Modellen er kendt for sin store lydsystem. Det er nemt at sætte op og har en børnesikring samt en sleep-timer. Farvekvaliteten er fremragende, takket være Viera farvestyringssystemet. Du kan tilføje hovedtelefoner, så resten af husstanden kan sove mens du ser din favorit sen aftenunderholdning.

Skarpe

Sharp produkter begyndte med den nogensinde skarp blyant efter sin oprettelse i 1912. Af 1964 havde de flyttet ind på markedet med først alle transistor desktop regnemaskine. Dette blev efterfulgt af betydelige fremskridt på LCD-markedet, som har holdt skarp som markedsleder i noget ved hjælp af LCD-teknologi helt frem til i dag. Sharp LC-65GD1E 65″ Widescreen LCD TV er den største widescreen fjernsyn i verden. Det er High Definition klar, funktioner fremragende billedklarhed og opløsning og er i spidsen for feltet sound-wise med sin stereo og Dolby virtual surround. Det har en forbløffende 170 graders betragtningsvinkel og er sat op til tilknytning til din hjemmebiograf højttalere til den bedste mulige billedoplevelse.

Sony

Selvom Sony indtastet fjernsyn og elektroniske udstyr markedet meget senere end nogle af de andre store navn producenter, er i dag en af de førende producenter af tv-apparater og elektronik i verden. Sony DAV-DZ111 DVD Home Cinema System er hjemme elektronik underholdning på sit ultimative bedste. Det har seks højttalere for sin Region 2 DVD-afspiller, Surround Sound, en selv dusin afspilning modes, herunder DVD + RW, CD, DVD Ram og JPEG CD. Funktionen CD tekst viser oplysninger om kunstner og spor og titel. Du kan lytte og se Sony hjemmebiograf med venner eller privat, takket være funktionen hovedtelefon

Toshiba

Toshiba blev oprettet i 1939 ved en fusion af produktoplysninger Shibaura Engineering og Tokyo Electric. Toshiba er bedst kendt for sin innovative fremskridt inden for elektronik teknologi. Det skabte den første transceiver enhed for HDTV og ført ud i popularization af bærbare computere. Flere andre firsts i dette marked er blevet hævdet af Toshiba. Deres kombinationer er et populært medlem af produktlinjen. For eksempel, formater Toshiba VTW2887 28€ Widescreen CRT TV/VCR/DVD Combi tv kan du afspille tv, VCR eller DVD med samme lethed.

Skærmbilledet 28″ er et andet plus for udstyret, som er den vidunderlige lyd kvalitet du får når du selv dette teknologiske vidunder. Med så mange spændende funktioner at vælge fra, er dine sværeste beslutning, hvilket tv eller home tv-system skal du købe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.